П`ятниця, 26.04.2024, 02:34
Громадська Рада при УМВС України у Вінницькій області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Мы будемо щиро Вам вдячні, якщо Ви встановите нашу кнопку в себе на сайті:

Громадська Рада при УМВС України у Вінницькій області


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання






Архів записів
 
Головна » 2014 » Січень » 28 » В Громадській раді при УМВС обговорили питання протидії корупційним проявав в міліції
21:30
В Громадській раді при УМВС обговорили питання протидії корупційним проявав в міліції

На черговому засіданні Громадської Ради при УМВС у Вінницькій області представників громадських організацій Вінниччини було проінформовано про стан боротьби з корупційними проявами в діяльності міліції.

У засіданні взяли участь керівник Відділу внутрішньої безпеки у Вінницькій області МВС України Едуард Кольцов, в.о. начальника Інспекції по особовому складу УМВС у Вінницькій області Іван Осадчук.
Як зазначив Едуард Кольцов, підрозділ внутрішньої безпеки, який має право проводити оперативні заходи для виявлення негативних проявів в підрозділах міліції, функціонує з 90-х років. Така робота з виявлення працівників, які порушують закон та своєю протиправною діяльністю дискредитують міліцію в цілому, є досить ефективною. Вдаючись до цифр, Едуард Кольцов озвучив, що в минулому році сімом працівникам міліції оголошено про підозру за отримання неправомірної вигоди. Усі справи направлено до суду. Загалом в минулому році за різного роду зловживання було засуджено девять працівників міліції.
Тему боротьби з корупцією в рядах міліції продовжив в.о. начальника ІОС УМВС Іван Осадчук. Він розповів, що для виконання вимог Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції в Україні» в УМВС було розроблено практичний план його реалізації на період до 2015 року, здійснюється контроль за його виконанням. Інспекція по особовому складу займається реагуванням на усі заяви та скарги громадян, що стосуються діяльності міліції. В разі підтвердження негативної інформації, в тому числі, що стосується корупційних проявів матеріали надсилаються в органи прокуратури або СБУ для складання адміністративних протоколів.

Аби протидіяти корупційним проявам інспекцією по особовому складу проводиться профілактична робота, зокрема, ретельне вивчення кандидатів на службу в органах внутрішніх справ, проведення перевірок службової діяльності.
Представники правоохоронного відомства закликали громадськість надавати інформацію про відомі їм факти протиправних дій чи зловживань правоохоронцями для подальшого реагування.
В ході засідання було обговорено шляхи встановлення взаємодії та комунікації між УМВС та Громадською Радою при УМВС з питання профілактики проявів корупції серед працівників міліції.




Переглядів: 588 | Додав: ГР
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright grumvsuvo.at.ua © 2024
Друзі сайту










Створити безкоштовний сайт на uCoz