Вівторок, 16.04.2024, 17:50
Громадська Рада при УМВС України у Вінницькій області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Мы будемо щиро Вам вдячні, якщо Ви встановите нашу кнопку в себе на сайті:

Громадська Рада при УМВС України у Вінницькій області


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання






Архів записів
 
Головна » 2014 » Квітень » 6 » Професійність та довіра людей - основні критерії підбору кадрів в органи внутрішніх справ (ФОТО)
10:48
Професійність та довіра людей - основні критерії підбору кадрів в органи внутрішніх справ (ФОТО)

Громадська рада при УМВС делегувала до участі в роботі кадрової комісії УМВС у Вінницькій області двох своїх представників - шеф-редактора газети «Вінницькі реалії» Євгенія Семенова та громадського діяча Михайла Бардина, який очолює «Подільський центр прав людини».

Сучасні реалії вимагають впровадження нових підходів у проведенні кадрових змін в міліції за участі громадськості, врахуванні думки людей. Кадрова комісія принципово даватиме оцінку претендентам на посади в структурах органів внутрішніх справ. Крім компетентності, професійних якостей враховуватиметься думка та довіра людей до кандидата.

Крім того, в ході обговорення проблемних питань в роботі міліції Вінниччини було запропоновано кандидатуру голови Вінницької обласної молодіжної організації «Наше Поділля» Юрія Степанця для роботи у комісії з етики та службової дисципліни органів внутрішніх справ, а голову Вінницької обласної організації Спілки офіцерів України, заступника голови Громадської ради Ігоря Окуленка, кандидата психологічних наук – консультантом з питань психологічного супроводу працівників міліції, яким доводиться нести службу в непростих умовах .

Переглядів: 859 | Додав: ГР
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright grumvsuvo.at.ua © 2024
Друзі сайту










Створити безкоштовний сайт на uCoz