П`ятниця, 26.04.2024, 12:05
Громадська Рада при УМВС України у Вінницькій області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Мы будемо щиро Вам вдячні, якщо Ви встановите нашу кнопку в себе на сайті:

Громадська Рада при УМВС України у Вінницькій області


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання






Архів записів
 
Головна » 2014 » Лютий » 13 » Начальник УМВС у Вінницькій області полковник міліції Олег Школьний провів першу прес-конференцію для представників мас-медіа.
19:58
Начальник УМВС у Вінницькій області полковник міліції Олег Школьний провів першу прес-конференцію для представників мас-медіа.
Головний міліціонер довів до присутніх найбільш актуальні завдання, які стоять сьогодні перед вінницькою міліцією: захист прав громадян, забезпечення їх безпеки та правопорядку на вулицях області.

Він висловив занепокоєння станом розкриття майнових злочинів, зокрема, кількістю крадіжок, дорожньо-транспортних пригод зі смертями потерпілих. На особливому контролі начальника УМВС перебуватимуть і злочини, скоєні проти літніх людей.

-          Вражає, коли злочинці відбирають у беззахисних пенсіонерів останні заощадження, - каже полковник Школьний.

Начальник Управління зауважив, що будуть вживатися усі необхідні заходи, аби захистити цю категорію населення, попереджувати такого роду злочини.

Одним з пріоритетних завдань правоохоронців залишається захист економічних інтересів області. Олег Школьний зауважив, що захищатиме права сільгоспвиробників, до прикладу зараз вивчається ситуація фактично з захопленням одного з сільгосппідприємств області, де зненацька з’явився новий власник, який раніше не мав жодного стосунку до цього підприємства.

За словами начальника УМВС, особливу увагу потрібно надавати профілактичній роботі з молоддю, яка потрапляє в тенета наркоманії, викривати торговців наркотиками.

Відповідаючи на численні запитання журналістів, новопризначений начальник УМВС зауважив, що єдиним критерієм оцінки підлеглих – є професійність людей.

Олег Школьний також проінформував присутніх про хід розслідування кримінальних проваджень, відкритих за фактами правопорушень, які мали місце 25 січня під час захоплення Вінницької ОДА. На сьогодні, сімом особам оголошено про підозру, двоє з них перебувають під домашнім арештом. Триває розслідування.

Також, за словами начальника УМВС, до усіх осіб, які перебувають під слідством за масові заворушення може бути застосована амністія відповідно до Закону України "Про усунення негативних наслідків і недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань" , якщо до 17 лютого будуть виконані зазначені умови по звільненню усіх приміщень державної влади та місцевого самоврядування та розблокуванню транспортних комунікацій у м. Києві.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області

При використанні матеріалу гіперпосилання на mvs.gov.ua обов`язкове
версія для друку
Переглядів: 1199 | Додав: ГР
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright grumvsuvo.at.ua © 2024
Друзі сайту










Створити безкоштовний сайт на uCoz