П`ятниця, 29.03.2024, 11:02
Громадська Рада при УМВС України у Вінницькій області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Мы будемо щиро Вам вдячні, якщо Ви встановите нашу кнопку в себе на сайті:

Громадська Рада при УМВС України у Вінницькій області


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання






Архів записів
 
Головна » 2014 » Травень » 6 » Громадськість підтримала кандидатуру Олега Школьного на посаду начальника міліції Вінниччини (ФОТО)
19:49
Громадськість підтримала кандидатуру Олега Школьного на посаду начальника міліції Вінниччини (ФОТО)

Громадська рада при УМВСУ у Вінницькій області підтримала полковника міліції Олега Школьного на посаду начальника УМВС України у Вінницькій області. З відповідним листом члени Громадської ради звернулися до Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова.

З огляду на проведення кадрових комісій в Міністерстві внутрішніх справ щодо призначення начальників обласних управлінь міліції, на черговому засіданні громадської ради представники 16 громадських організацій Вінниччини одноголосно підтримали кандидатуру Олега Школьного на посаду начальника УМВС України у Вінницькій області, який на даний час очолює управління.

З першого дня перебування на посаді Олег Школьний налагодив конструктивну співпрацю з представниками громадськості, забезпечив прозорість у прийнятті управлінських рішень міліцейського відомства. Представники громадськості беруть активну участь у роботі кадрової та етичної комісій. В умовах складної соціально-політичної ситуації Олег Школьний за короткий термін зумів налагодити взаємодію з представниками різних політичних партій, громадських організацій. Він завжди відкритий для діалогу з різних питань актуальних для регіону.

Представники Громадської ради звернулися з листом до Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова з проханням врахувати думку громадськості про діяльність полковника Олега Школьного при прийнятті рішення щодо призначення кандидатури на посаду начальника обласного управління міліції Вінницької області.

Переглядів: 767 | Додав: ГР
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright grumvsuvo.at.ua © 2024
Друзі сайту










Створити безкоштовний сайт на uCoz